Services

Complete systemen op maat, dat is waar KEYMUSIC Projects voor staat. We leveren onze diensten aan een zeer breed scala aan zakelijke klanten; van horecagelegenheden en hotels, tot clubs, sport- en wellness-centra, kerken, en uitvaartcentra. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt met betrekking tot onze diensten.

Bent u op zoek naar muziekinstrumenten, pro-audio apparatuur of dj-gear voor uw bedrijf, stichting of overheidsinstelling? Dan komt u wellicht in aanmerking voor één van onze exclusieve kortingsprogramma’s. Als u regelmatig aankopen doet, biedt KEYMUSIC extra scherpe tarieven.

Door onze internationale structuur is het voor ons mogelijk om bedrijven met een geldig BTW-nummer te leveren zonder BTW in rekening te brengen. Dit kan normaal alleen naar bedrijven in het buitenland, maar wij kunnen Belgische bedrijven leveren vanuit Nederland, en andersom. Hierdoor is het niet langer nodig om de BTW af te dragen en later terug te vorderen. Daarnaast is het bestellen op rekening een extra service die wij de zakelijke markt bieden.

 Prospectie ter plaatse

 Snelle offerte

 Flexibel en aangepast aan het budget

 Leasingmogelijkheden of afbetaling

 Maatwerk

 Uitvoering door professionele techniekers

 Alle info over de bediening