Audio

Geen enkele zaal is hetzelfde. Het is dan ook altijd een uitdaging om iedere zit- of staanplaats in de zaal dezelfde fantastische kijk- of luisterervaring te bieden. Om dit voor elkaar te krijgen is er zeer soepele communicatie nodig achter de schermen zodat het publiek nergens last van heeft. Ook bij openluchtpodia komt er meer kijken dan u zou verwachten. Ieder evenement moet zich aan een strak reglement houden met betrekking tot geluidsoverlast en de verspreiding van het geluid. Deze zaken zijn voor onze experts inmiddels een tweede natuur geworden. Hierdoor zijn ze in staat professionele geluidskwaliteit te leveren in zelfs de meest uitdagende situaties.

Naast de beperkingen die een zaal kan opleggen, heeft men natuurlijk altijd te maken met financiële beperkingen. Met KEYMUSIC Projects wordt er altijd op professionele wijze rekening gehouden met uw budget om tot de beste oplossingen te komen. De systemen waar wij gebruik van maken zijn allemaal zeer flexibel in te zetten, waardoor het budget zelden extra belast zal worden.

Voor een kerkdienst is het leveren van goed geluid een essentieel onderdeel van de ervaring. Kerken vormen met hun complexe architectuur vaak een grote uitdaging om geluid van professionele kwaliteit in alle hoeken van het gebouw te projecteren. Van microfoons tot complete en discrete audiosystemen die het ware karakter van de muziek of het stemgeluid perfect naar voren zullen laten komen. Onze experts weten precies welke apparatuur nodig is voor iedere situatie, en zullen deze op professionele wijze plaatsen en er uitleg over geven wanneer dit nodig is.

Heeft u een garage die enkel gebruikt wordt voor de opslag van het tuinmeubilair of oude spullen? En heeft u altijd al gedroomd van een eigen professionele home-studio? KEYMUSIC Projects kan u helpen bij het samenstellen van alle benodigdheden voor het bouwen van een opname studio van professioneel niveau. Van het leveren en installeren van de juiste apparatuur, tot akoestische metingen om de ruimte optimaal te voorzien van geluid isolerend materiaal voor de beste opnamekwaliteit. Ook bestaande studio’s kunnen gebruik maken van de expertise van KEYMUSIC Projects. Wij kunnen u professioneel advies geven, zorgen voor het plannen en implementeren van wijzigingen en verbeteringen aan uw huidige studio.

Door de juiste apparatuur toe te voegen aan uw club, restaurant, café, of hotel, zal de ambiance aanzienlijk verbeteren. Dit geldt voor zowel audio- als lichtapparatuur. En een goede sfeer resulteert nagenoeg altijd in meer klanten. Vandaar dat een investering op dit gebied altijd een slimme keuze is. Zolang u zich goed laat adviseren over welke apparatuur geschikt is voor uw gelegenheid. Onze diensten gaan veel verder dan alleen de verkoop, levering en installatie van professionele licht- en geluidsapparatuur. Dankzij ons uitgebreide netwerk is het tevens mogelijk om voor scherpe prijzen apparatuur te huren. Wij helpen u daarnaast natuurlijk met de planning en het selecteren van de juiste producten. Onze experts staan altijd klaar om u te helpen bij het het ontdekken van alle apparatuur, en uitleg te geven over de bediening ervan.